Елинг, Рава, Ловано затворили Београдски џез фестивал

Велике звезде светског џеза Енрико Рава, Џо Лован и Курт Елинг фантастичним наступима затворили су 34. Београдски џез фестивал у Комбанк дворани.

У првом делу програма на сцену је изашао италијански трубач Енрико Рава са својим квинтетом и специјалним гостом саксофонистом Џоом Лованом.

Репутацију једног од најистакнутијих протагониста европске џез сцене Рава је оправдао фуриозном свирком, коју је уобличио Ловано препознатљивим пасажима на саксофону.

Потом је на сцену Комбанк дворане изашао водећи џез певач на свету, Курт Елинг, који је са својим бендом представио нови албум The Questions.

Посетиоци су уживали у мешавини џеза, музике Бродвеја и обрадама химни рокенрола.

Елинг је са великом лакоћом у посебним аранжманима изводио песме Боба Дилана, Пола Сајмона, Питера Гебријела...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи