Никола Врањковић 13. децембра у Комбанк дворани

Велики предновогодишњи концерт Николе Врањковића и његовог бенда биће одржан 13. децембра у Комбанк дворани у Београду.

„Решили смо да традиционални децембарски концерт преселимо у већи простор, да свирамо на мало већој бини него претходних година. Сигуран сам да ће то пријати и бенду и публици“, рекао је Никола уочи овог концерта.

Никола Врањковић је култни београдски рок аутор, песник и композитор. Више од једне деценије био је кључна ауторска личност београдског бенда „Блок аут“.

Његов први самостални албум За овде или за понети изашао је 2001. године, а после распада матичног бенда објавио је мини албум Бремеплов (2014) и двоструки албум Веронаутика у новембру 2017.

Његова позиција на сцени независна је и самостална – у питању је посебан феномен који на различите начине траје више од двадесет пет година. Албум Веронаутика је по гласовима слушалаца радија Београд 202 проглашен за најбољи албум прошле године.

Пре неколико месеци Никола Врањковић је добио и награду „Струне од светла“, која се додељује за посебан допринос афирмацији песничке речи у рок и блуз музици.

Уз Николу Врањковића, на концерту у Комбанк дворани наступиће и састав у коме су бубњар Владан Божиловић, басиста Иван Михаиловић, гитаристи Данило Икодиновски, Милан Вучковић и Иван Зорановић, који свира и клавијатуре.

Карте за концерт су доступне на благајни Комбанк дворане и на продајним местима „Евентима“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи