Техно дива Моника Крусе у „Хангару“ 9. новембра

Ди-џеј, продуцент и власница издавачке куће „Терминал М“, Моника Крусе, наступиће у петак 9. новембра у Хангару у Луци Београд. Те вечери, подршку ће јој пружити Илија Ђоковић, једно од најактуелнијих и најтраженијих имена домаће техно сцене, као и ди-џеј двојац „Парагон“.

Моника Крусе је дугогодишњи синоним за техно. Након 25 година успешне каријере и даље се сматра једним од најбитнијих и највећих немачких ди-џеј имена на светској електронској сцени.

Дугогодишње присуство у електронској музици потврда је великог талента, посвећености и ди-џеј вештина. Још у раном детињству почела је да свира клавир, те је љубав према музици с годинама расла.

Њена позамашна колекција плоча садржи разне музичке жанрове попут фанка, соула, хип-хопа и хауса, који су обележили почетак њене каријере, све док до ње нису доспео тврђи звук Чикага и Детроита, који је очарао и заувек придобио.

Иако је дуги низ година на сцени, њена музика константно задобија нову публику и привлачи млађе генерације, због чега је чест гост великих светских фестивала и култних клубова.

Упркос томе што је већ четврт века на сцени, ова Немица и даље има јасну визију музике и зато њени наступи често одводе у безвременско путовање звуком. Квалитет од којег не одустаје и савршено миксовање учинили су је једним од најтраженијих ди-џејева.

Улазнице су у продаји на свим „Евентим“ и „Гигстикс“ продајним местима по цени од 890 и 1.490 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи