Милена Васић и Сашка Јанковић певају на концерту „Индекси и пријатељи“

И ове године многобројни музичари из региона ће се окупити у част групи „Индекси“ и певати њихове незаборавне хитове. На листи извођача биће и глумица Милена Васић и кантауторка Сашка Јанковић.

Дадо Топић,  Бранко Ђурић-Ђуро, Масимо, Саша Лошић-Лоша, Нено Белан, Младен Војичић-Тифа, Хари Мата Хари, Ђулијано, Борис Новковић, Зоран Предин, Дејан Цукић, Јасна Госпић-Спаравало, Горан Каран и многи други позивају поштоваоце „Индекса“ да се 4. октобра у Центру „Сава“ присете ванвременских хитова Да сам ја нетко, Сањам, Бацила је све низ ријеку, Све ове године, Свијет у којем живим, У једним плавим очима, Плима, Ти си ми била у свему нај, нај...

Част да буду део „Индексових“ пријатеља добиле су и Милена Васић и Сашка Јанковић.

„Пресрећна сам што ћу бити део концерта 'Индекси и пријатељи'. 'Индекси' су за мене поглед у напред, поглед у ново, одговори на многа питања. Слушајући речи њихових песама схватам да можемо бити бољи људи. Уз 'Индексе' се лепше воли“, каже Милена Васић.

„Када помислим на 'Индексе', стављам знак једнакости на велики печат и баштину коју су оставили стваралаштвом, примером, трајањем и за тадашње време сјајним музичким иновацијама и емоцијама. Част ми је што ћу и овога пута бити у могућности да отпевам ванвременску песму Жуте дуње. Биће то једно дивно вече испуњено емоцијама“, поручује Сашка Јанковић.

Омаж сарајевском бенду наставља регионалну концертну традицију: у Сарајеву је 2. октобра, у Загребу 3, у Београд 4. октобра.

Улазнице се могу набавити на благајни дворане и у систему „Евентим“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи