„Тексас“ најављује спектакл у Београду

Шкотска група „Тексас“ први пут ће наступити у Србији 29. септембра у Хали спортова „Ранко Жеравица“ и најављује спектакуларан концерт на којем ће одсвирати своје највеће хитове.

„Тексас“ најављује спектакл у Београду „Тексас“ најављује спектакл у Београду

Предвођени певачицом моћног гласа, Шарлин Спитери, припремили су специјалну листу песама за српске обожаваоце, који нестрпљиво очекују хитове Summer Son, I Don't Want a Lover, Say What You Want, Inner Smile и друге нумере из њихове богате каријере.

„Тексас“ је требало да наступи летос на фестивалу „Арсенал“ у Крагујевцу, али су отказали концерт пошто је Спитери повредила три кичмена пршљена.

Лекари су је упозорили да би концертна активност само погоршала њено стање па је певачица најавила паузу.

„Некако сам се нагодила са њима да одржим још ових неколико концерата, а онда потпуно посветим мировању и лечењу“, рекла је Шарлин Спитери.

Педесетогодишња певачица се пре само три недеље удала за свог дугогодишњег партнера, познатог кувара Брајана Вилијамса.

Венчаницу јој је креирала блиска пријатељица Стела Макартни, која је била и специјална гошћа на венчању, у цркви из 15. века у Северном Велсу.

„Лепо је венчати се у овим годинама, јер су моји пријатељи преузели комплетну организацију свадбене церемоније. Моје је било само да будем лепа и да уживам“, изјавила је Шарлин.

„Тексас“ је за нешто више од 30 година постојања продао преко 40 милиона примерака албума широм света, а прошле године су објавили девети под називом Jump on Board.

Поједине категорије улазница за њихов први наступ у Србији су скоро распродате, па организатор „Авалон продукција“ саветује обожаваоце групе да пожуре и набаве карте.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи