Френки и Сајси Ем-Си избацили заједнички сингл

Тренутно најпопуларнији репер у БиХ Френки и једна од најважнијих дама српског репа Сајси Ем-Си, објавили су спот за заједнички сингл „Сви“ у продукцији продуцента Индига.

Френки и Сајси су ове године проводили доста времена заједно за време рада на пројекту "Red Bull RapLike", где је Сајси Ем-Си била судија и водитељка.

„Френки и ја смо у ближем контакту већ неко време преко 'Red Bull RapLike' и временом смо скапирали да поред тога што смо генерација, ми музику и реп у сржи доживљавамо на готово исти начин. О сарадњи причамо већ неко време, а када је Индиго послао генијалну матрицу обоје смо текст практично из прве написали. Моја публика зна да баш ретко сарађујем са реперима па ће им и бити јасно колико је ова сарадња посебна и колики је Френки цар“, рекла је Сајси Ем-Си о сарадњи на нумери Сви.

О сарадњи са Сајси је и Френки слично прокоментарисао: „Са њом је било баш пријатно сарађивати! Поред тога што је велики професионалац, ми имамо баш сличан укус када је музика у питању. Идеја да заједно нешто снимимо се дуго кува и сада се коначно све поклопило и остварило. Песма је клупска и надам се да ће пумпати у клубовима по целом Балкану.“

Посебно истичу да је песма клупског карактера и очекују да ће бити својеврсни саундтрек за ноћне изласке. Свесни су да ће на прву њихова сарадња бити право изненађење за обожаваоце у целом региону, али тај моменат изненађења им је управо посебно драг.

Текст песме су писали заједно, док се у споту осим њих појављује и Тијана Рашић, сестра Сајси Ем-Си и сарадница на сцени, али и Ина Чано – музичарка, уметница и модел.

Френки сингл Сви представља након сјајног заједничког албума са Контром и Индигом - Егзил који је са сингловима, Ђе ће ко, Мотај каблове и Тупакамару освојио публику широм Балкана.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи