Концерт младих рок бендова на Бановом брду

У оквиру „Чука микс“ фестивала младих у петак 14. септембра одржаће се концерт рок бендова у парку на Бановом брду. Од 19.30 часова свирају групе: „Снтнтн“, „Лемури“, „Кика“, „Дада и Вето“, а улаз је слободан.

Велики парк у Пожешкој улици претворен је у парк културе током трајања четвртог „Чука микс фестивала младих“ од 11. до 15. септембра. Намера организатора, Мреже младих Србије, је да кроз ову манифестацију укључе омладину општине Чукарица у културне токове града и да афирмишу и подижу капацитете младих уметника.

Програм овогодишњег фестивала нуди биоскоп, галерију, позориште и рок концерт на отвореном. Претходна два дана одржане су вечери краткометражног и документарног филма, а данас ће публика моћи да ужива у европском филму. У парку су такође изложени радови са ликовних радионица.

Фестивал се завршава у суботу када ће се од 18 часова публици представити омладинске драмске секције. Улаз за све догађаје је слободан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи