У продаји улазнице за Рамацотијев концерт следеће године

Ерос Рамацоти најавио је излазак новог албума “Vita Ce N'e” као и велику светску турнеју у оквиру које ће посетити и Београд 24. септембра, а сада су и карте пуштене у продају.

Предстојеће издање Ероса Рамацотија Vita Ce N'e наћи ће се у продаји 23. новембра преко „Полидора“ и то у више формата. У сарадњи са Фејсбуком, Рамацоти је постао први Италијан који је најавио албум и турнеју преко апликације Видео премијер, која само што је почела да функционише у тој земљи.

Велика светска турнеја која прати излазак новог албума Ероса Рамацотија креће наредне године у фебруару концертом у Минхену. "Vita Ce N'e World Tour" одвешће га у неке од највећих и најспектакуларнијих арена на пет континената.

Ерос је у оквиру турнеје одлучио да поново посети Србију, па ће наступити 24. септембра у београдској Штарк арени. Улазнице по ценама већ од 3.900 динара су у продаји и могу се купити на свим продајним местима и сајту „Евентима“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи