Игранка у стилу 60-их: Дођи на твист!

„Божидарац“ вас позива да уживате у мелодијама из шездесетих година прошлог века, које су увесељавале срца широм планете.

На музичке хитове, уз које су савременици тог доба плесали, волели, славили, заљубљивали се и веселили – подсетиће вас „Оркестар за хитну поправку расположења“.

А расположени за игру, имаће јединствену прилику да им најчувенији плес те ере – твист – представе и приближе професионалци: плесачи Плесног клуба „Врачар“.

И то није све: на Врачару ће се појавити и краљ рокенрола – Елвис Присли!

Београђанин Ненад Галијевић „Неша Елвис“ више од две деценије наступа изводећи најчувеније хитове ове легендарне светске музичке звезде, а својевремено је у Паризу освојио прво место на такмичењу имитатора Елвиса Прислија (и једини је певао уживо, међу 14 извођача из целе Европе).

Културолошки пројекат „Врачарски времеплов кроз 60-те“ који је припремио Центар за културу „Божидарац“, има за циљ позитивну афирмацију културног и уметничког наслеђа 60-их и отварање могућности за рађање нових идеја и инспирација из овог периода.

Охрабрен изузетним успехом свих програмских целина прошлогодишње културолошке манифестације (Београд воли 80-те), овог лета „Божидарац“ вас позива да се уз музику, слике, плес, књиге, приче, изложбе, концерте, филмове али и друштвено-одговорне акције, заједно подсетите шездесетих година минулог века!

Подсећање на узбудљиве и значајне догађаје и остварења тог доба, атмосферу безбрижности, лакоћу битисања и својеврсну наивност – недвосмислено може свима нама користити... Јер су оптимизам, полет, подсећање на значај и вредновање истинских животних вредности, слављење живота, вера у будућност, стабилност и сигурност – увек потребни и добродошли.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи