Нови Марајин албум биће „забаван, савремен и опуштајући“

Певачица која је оборила бројне рекорде у свету музике спрема 15. студијски албум. После скоро три деценије на сцени, дива каже да је узбуђена јер ће моћи да искаже осећања и као ауторка и као извођач.

Нови Марајин албум биће „забаван, савремен и опуштајући“ Нови Марајин албум биће „забаван, савремен и опуштајући“

Обожаваоци Мараје Кери неће још дуго чекати њен 15. студијски албум, јавља музички портал Идолатор.

„Већ неко време припремам албум. Овакав рад волим и веома сам узбуђена. У таквом сам периоду живота када могу да изразим своја осећања и мисли и као ауторка и као певачица. Заиста ми се допада све то“, отркила је 48-годишња Американка.

После фијаска који је доживела са претходним албумом Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse, кантауторка се озбиљно прихватила посла. На листи оних које је звала су велика имена - Џермејн Дупри, Принс Чарлз, Боби Рос Авила, Ноу Ај-Ди...

Ипак, песме неће бити озбиљне већ „лагане, савремене, забавне“.

„Моји обожаваоци желе да чују да причам и певам из душе и срца. Неке песме су лагане и забавне, за неке сам желела да имају озбиљне стихове“, истакла је дива и додала да су нове песме модерне и савременог звука, али да није пратила туђе трендове.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи