Концерти у част 100 година Радио-Београда награђени на конференцији "Digital Day"

Поводом обележавања 100 година постојања, Радио-Београд организовао је концерте на Ташмајдану који су проглашени најбољом ТВ забавном емисијом на регионалној конференцији о трендовима у медијима и телекомуникацијама Digital Day 2024, одржаној у Привредној комори Србије.

На конференцији, коју је отворио министар информисања и телекомуникација Дејан Ристић, додељена су признања за најбоља остварања за 2024. годину у 15 категорија.

За најбољу домаћу ТВ забавну емисију 2024.године признање је добио Радио-Београд за концерте на Ташмајдану поводом 100 година од оснивања, одржаних 23.и 24. августа, који су у директном преносу емитовани на РТС 1.

Награду је примила заменица директора Радио-Београда Зорана Бојичић, а признање јој је уручио Јован Милић, посебни саветник министра из Министарства науке, технолошког развоја и иновација.

Бојичићева је рекла да су концерти на Ташмајдану поводом века постојања Радио-Београда били поклон грађанима Србије и захвалила се уредницама ТВ Србија, тиму Радио-Београда који је радио на пројекту и генералном директору РТС-а који је веровао да радио може да га реализује.

На конференцији је један панел био посвећен РТС-овом формату „Песма за Евровизију“. Пројекат, који је постао бренд Јавног сервиса, представили су уредница и супервизор Оливера Ковачевић, шеф делагације Србије на „Песми Евровизије“ Урош Марковић и извршни директор „Скај корпорације“ Миленко Шкарић.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи