Читај ми!

Филип Чоловић – „Камионџије“ у новој сезони још динамичније и духовитије

Догодoвштине Жиће и Баје, главних ликова у серији "Камионџије" које играју Тихомир Станић и Ненад Јездић, гледаћемо кроз 12 нових епизода следеће године на Првом програму Радио-телевизије Србије. Током лета на Убу, у Ваљеву, на отпадима и отвореним пољима, у, званично, најтоплијем лету у историји мерења у Србији, завршено је снимање четврте сезоне серије "Камионџије".

Редитељ и сценариста серије Филип Чоловић истакао је да људи мисле да је снимање серија посебно лепо, али је то веома напорно. Ово лето било је врело, цела екипа је била на платформи, и све се пребродило јер је екипа сјајна.

„Наши јунаци су снимали у неким аутоперионицама, на аеродрому у Нишу, у комбинезонима закопчаним до грла, где је било јако вруће. Снимало се по 12 сати на сунцу, па ни екипи није било лако. Било нам је јако пријатно, Ниш је јако гостољубив град, иако нам је база Уб где је снимљено највише материјала“, рекао је Чоловић.

Да ли се очекивао овакав успех наставка култне серије?

„Реакције у почетку нису биле сјајне јер су нас почели да нападају и пре него што смо ми почели да снимамо. Био сам скептичан према тој идеји. Стално понављам да нисмо правили римејк, нити је ово наставак Камионџија. Ово је једна потпуно нова прича. Ми смо у првој сезони одали почаст старим Камионџијама и Гордану Михићу, грандиозном аутору. Прича је имала други смер“, рекао је редитељи и сценариста Филип Ћоловић.

Истиче да је ова сезона најбоља, најживописнија, најдинамичнија и најдуховитија. Наши јунаци ће упадати у нове неприлике и уз њих неће бити досадно.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи