Читај ми!

Мама и тата се трећи пут – играју рата, спремна нова сезона популарне серије

Публика с нестрпљењем очекује нову сезону серије „Мама и тата се играју рата“. Спремно је нових десет епизода, а радња се наставља три године после завршетка догађаја у другој сезони.

Главни јунаци серије су остали исти, тако да ће гледаоци и даље пратити, осим Гордана Кичића и Нине Јанковић Дичић у улози Вељка и Јадранке, још и Војина Ћетковића, Милицу Михајловић, Небојшу Цилета Илића…

У новој сезони појављују се Горан Богдан, Мима Трифуновић, Бојана Стефановић, али и Теодора Милин која је „нова Вида“ и која у трећој сезони има 11. година.

Гордан Кичић, као креатор серије, потписује режију са Гвозденом Ђурићем који је и косценариста – са Марком Манојловићем.

„Екипа људи иза камера је углавном увек иста. Имали смо среће, мало нас је зезало време, морам да признам, било је доста вруће, а било је и доста падавина, али у сваком случају, мислим да је ово јако занимљива сезона, биће јако духовита, јер се свашта дешава...“, рекао је Кичић, и додао да се нада да ће емитовање серије кренуту у фебруару, на РТС-у.

Кичић додаје да је серија гледана не само у Србији, већ и у државама региона где је добила и одређена признања, и да се нада да ће тако бити и са новом сезоном коју, каже једва чека да погледа.

понедељак, 02. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару