Горан Ђоковић

уторак, 02. јул 2024, 20:18  -> 20:23

Како да знате да је месо које купујете свеже и безбедно

На великим врућинама храна се, посебно она животињског порекла брже и чешће квари него обично – због тога је ветеринарска инспекција интензивирала свој рад. Под лупом надлежних служби су званична продајна...

Прочитај

понедељак, 17. јун 2024, 09:00  -> 11:42

Мењамо потрошачке навике – квалитет, али скројен по мери купца

Доласком страних трговинских ланаца промениле су се навике потрошача у Србији. У међувремену, светска економска криза, пандемија ковида, и још много тога додатно су утицали на то да потрошачи промене приоритете...

Прочитај

уторак, 01. април 2025.
11° C

Тренутно на програму

Тренутно на програму

Тренутно на програму

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом