Знање имање-13.10.2024.

На увоз хране пре свега, свињског меса, млека и сира, Србија је прошле године потрошила чак 600 милиона евра.

Какви су закони понуде и потражње и шта кажу они који у производњи опстају упркос бројним потешкоћама у овој емисији Знање имање говоре:

Далибор Николић из села Варварин, дугогодишњи произвођач свињског и јунећег меса - зашто не може да повећа капацацитете и хоће ли месо опет поскупети.

Александар Милутиновић из села Бачина - зашто Швеђани улажу у виноградарску и винску производњу у општини Варварин.

Никола Радотић Чокић из села Обреж - како домаћем сиру и качкаваљу дати нову вредност.

Павле Ђорђевић, произвођач органске хране из Горње Буковице - прода све што произведе.

Далибор Станковић о првој Островачкој фијекаријади и зашто су нам важни садржаји за опстанак села.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње