Читај ми!

Белгија и Шпанија декласирале ривале, Северна Македонија боља од Малте

Фудбалери Шпаније убедљиво су савладали Кипар са 6:0 на домаћем терену. Белгија је са 5:0 била боља од Естоније. Италија је надиграла Украјину, док је Северна Македонија на Малти победом 2:0 уписала важна три бода.

Утакмицама у уторак завршена је нова репрезентативна рунда квалификација за Европско првенство у Немачкој.

Белгија је са 5:0 савладала естонију. голове су постигли Вертонген и Тросар у првом полувремену и у другом Лукаку два и Де Кетелер један у финишу меча.

Шпанци су убедљиво надиграли Кипране. Стрелци за "црвену фурију" у првом полувремену били Гави и Мерино, док су се у другом у стрелце уписивали Хоселу и Баена по једном и Торес два пута.

Италија је на домаћем терену победила Украјину 2:1, а сви голови постигнути су у првом полувремену. Двоструки стрелац за Италијане био је Фратези у 12. и 29. минуту, док је за Украјинце прецизан био Јармоленко у 41. пред крај првог периода.

Северна Македонија је на Малти стигла до вважних бодова, па сада има седам колико и Италија и Украјина.

Стрелци за Македонце били су Елмас и Манев у првом полувремену.

Румунија је на пуном стадиону била боља од тзв. Косова са 2:0, а оба гола постигнута су у финишу меча. Утакмица је била прекинута због скандирања румунских навијача.

Швајцарци су савладали Андору са 3:0, Аустрија је у гостима са 3:1 била боља од Финске, Израел је минималним резултатом савладао Белорусију, док су Норвежани са 2:1 били бољи од Грузије.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи