Читај ми!

Уживо из Бјељине

Први сат Магазина на Првом емитује се из Бијељине, где се овог викенда одржава такмичење у оквиру КРОС СЕРИЈЕ РТС. Ово је друга година заредом да је манифестација најмасовнијег атлетског такмичења са најдужом традицијом у Србији гост Семберије.

У Центру за културу Бијељине, у четвртак је отворен “Стрип фест”, као део културно-уметничког сегмента РТС-овог Кроса. Изложени су радови ученика из Србије и Републике Српске, а најбољи рад биће награђен Гран Пријем фестивала. Поставка ће бити доступна током сва три дана нашег гостовања.

Издавачка кућа Клет организује “Читалачки маратон”, а програмска акција Радио Београда “Књига солидарности” уручује пакете књига образовним установама.

У суботу се на градском хиподрому одржава Крос трка, за сву децу од предшколског узраста до матураната средњих школа, уз директан пренос на таласима Радио Београда и извештаје у вестима сваког сата.

Гости током првог сата емисије Ухвати дан, биће саветник градоначелника Радиша Петровић, градска менаџерка Татјана Пантић и портпаролка Туристичке организације Драгана Димић.

У другом сату чућете причу о томе колико су млади задовољни својим животом и какве су им могућности за осамостаљивањем. Бележимо и утиске из Грачанице, после представљања прозно-поетске књиге МЕТОХИЈСКИ СФУМАТО, професорке Факултета савремених уметности Душице Филиповић.

Уредници и водитељи су Милош Панић и Оливера Стајић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи